Piercing

Piercing

Piercing provádíme v nejvyšším hygienickém standardu sterilizovanými nástroji, šperky a jednorázovou jehlou pro medicinální využití. Pro aplikaci používáme výhradně bioplastové a titanové šperky nejvyšší kvality od něměckého výrobce, které jsou nejvhodnější do čerstvé rány, po zhojení je možno vyměnit je i za jiný materiál, který ovšem může být individuálně tolerován.Ve studiu je na výběr z široké škály aplikačních šperků, po domluvě je možné objednat i jakýkoliv ozdobný šperk dle přání. Neprovádíme piercing intimních částí těla.

Nastřelování náušnic
Nastřelování náušnic se provádí pouze do měkké tkáně ušního boltce a je možné pouze se speciálními náušnicemi k tomu určenými, které je možné zhruba po 4-6 týdnech vyměnit za své vlastní.
U malých dětí se doporučuje s aplikací počkat do doby po prvním očkování, z osobní zkušenosti nedoporučuji aplikovat šperk dětem po dosažení 1 roku věku, děti si na náušnice sahají a ani samotná aplikace neprobíhá ideálně, pokud přesáhnete tuto dobu je vhodné počkat až do chvíle kdy o ně dítě samo projeví zájem nebo je možné mu situaci vysvětlit.
Nemám znalosti v oblasti čínské medicíny a proto vám neporadím, jak je to s akupunkturními body v oblasti ucha, je nutné si toto dopředu vyřešit s odborníkem.

Aplikace šperků a nastřelování náušnic je na objednání.